fantastico himalayan salt

Himalája Kristály őssó –

Az Élet Forrása

Árjegyzék

Sószappan
Himaláyai sótermékek Mérték Kiskereskedelmi ár  
Sószappan 10*5*3 cm I osztályú db 220.00  
Sószappan 75g db 110.00  
Sószappan
Himaláyai sótermékek Mérték Kiskereskedelmi ár  
Sószappan 10*5*3 cm I osztályú db 220.00  
Sószappan 75g db 100.00  

*az árak tartalmazzák az adót

**10-20km körzetben ingyenes a kiszállítás!

Himalája Kristály őssó – Az Élet Forrása

Az őstengerek kiszáradásakor keletkezett Himalájai Kristály őssó, többmillió éves napfényt és energiát tárol magában,nem finomított, nem fehérített és adalék mentes.

Bányászata kézzel történik, így mentes minden ipari beavatkozástól. Még a bányászat után is kézzel törik kisebb darabokra, megtisztítják, és a napon szárítják.

Egészséges táplálkozás és megfelelő lúgosító étrend esetén az ember igyekszik a megfelelő ásványi eredetű nyomelemeket pótolni. Ebben a Himalája Kristály őssó nagy segítséget nyújt, mivel az egyetlen lúgosító só és csaknem az összes szükséges anyagot magában foglalja, ami az élethez szükséges: 84 féle ásványi anyagot tartalmaz!

A Himalája Kristály őssó egy természetes gyógyír.

Rendszeres használata úgy külsőleg mint belsőleg kedvezően befolyásolhatja az emberi szervezet egészséges működését. Szabályozza a vérnyomást, normalizálja a vércukorszintet,méregtelenít, szabályozza az anyagcserét, serkenti az agyműködést, megtisztítja a nyálkahártyát a különböző lerakódásoktól, baktériumoktól, szabályozza az alvást, megszünteti a tartós, száraz köhögést, megakadályozza a köszvény, az ízületi gyulladás és a visszerek kialakulását, stresszcsökkentő és immunerősítő hatása van,sikeresen alkalmazható problémás bőr kezelésére, lábgomba ellen,herpeszre, rovarcsípésre, nőgyógyászati panaszokra, légúti megbetegedésekre (bronchitis asztma, allergia), kimerültségre stb.

A Himalája Kristály őssó több formában is megtalálható, a mindennap alkalmazható étkezési sótól egészen a különleges Himalája sólámpáig,ami tisztítja a levegőt, hatására csökken a fáradtságérzet és javítja a koncentrációt. A Himalája sólámpa narancssárga nyugtató fényével szinterápiára is alkalmas.

Ha szeretne tenni valamit az egészségéért, használjon Himalája Kristály őssót!

Himalája Kristály őssó-Az Élet Forrása

Kínálatunk egészség és minőség!

 

Himalája Kristály őssóból készült termékek széleskörű választékát kínáljuk :

✓ étkezési só,

✓ fürdősó,

✓ só granulátum és sószikla,

✓ sószappan,

✓ sótégla,

✓ sócsempe,

✓ sóoldatok (orr, torok, arc, szauna és párologtató),

✓ sópipa,

✓ sópárna,

✓ tequilás sópohár,

✓ salátástál,

✓ sólámpa természetes és formázott alakban (gömb, könnycsepp, cilinder, tűzgolyó,lótusz, elefánt, nyúl, gomba és virág sósziklával),

✓ mécsesek  természetes alakban és formázva (gömb, sziv, csillag, alma, dob),

✓ tűzkosarak különböző méretben,

✓ fonott kosár,

✓ sókép és sópanel.

Himalája Étkezési só

Használati javaslatok :

✓ sózásra

✓ főzésre

Só és só között nagy  minőségbeli különbség van.A konyhasó finomítás során a só természetes egysége megbomlik,a kapott végtermék nem természetes anyag,melyet szervezetünk sejtméregként azonosít,így egészségkárosító.

A Himalája Kristály őssó a NaCl-on kívül tartalmazza a periódusos rendszer 82 természetes elemét,mely olyan különleges képességekkel és tulajdonságokkal is rendelkezik, melyek az élethez szükségesek.

A vér geometrikus struktúrájának felépítését segíti elő,életerőt,élénkséget eredményez.
A Himalája Kristály őssó,a világ legértékesebb sójaként van számon tartva-erősen lúgosító hatású.
Ételeinket utólag sózzuk,a sókristály szerkezetének megőrzése érdekében.

Tudta-e, hogy só nélkül az agyunk nem lenne képes gondolatok megformálására ?
Tudta-e, hogy a magzatvíz nem más,mint 1% sóoldat ?
Tudta-e, hogy a könny és a vér 1%-os sóoldat,mely megegyezik az őstenger koncentrációjával ?

Hatalmas lépést tesz egészsége érdekében,ha a Himalája Kristály őssót használja,melyet csecsemőkortól életünk végéig használhatunk.

Himalája Fürdősó

Alkalmazása:

✓ méregtelenités ,salaktalanitás

✓ stresszoldásra

✓ a szervezet túllsavasodása esetén

✓ alvászavarra

✓ neurodermatitisz

✓ hormonháztartásra

✓ pikkelysömörre

✓ idegrendszer erősítésére

✓ szemölcsre

✓ bőr és arcápolásra

✓ bőrpanaszokra

✓ köszvényre

✓ lábgomba ellen

✓ reumás megbetegedésre

✓ nőgyógyászati problémákra

✓ légutakra

✓ kimerültségre stb.

Himalája Fürdősó alkalmazása  – Sófürdő :

Egy 30 perces Himalája sófürdő  salaktalanító hatása megfelel egy három napos gyógy böjtkúrának. A sófürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkádnál (kb.100lit) szükség van legalább 1kg Himalája fürdősóra.

Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A kristálysót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A víz hőmérsékletet állítsuk be pontosan 37°C-ra. Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. A fürdés után ne öblítsük le testünket, bőrünkről a vizet itassuk le. Pihenjünk ezután fél órát. A sófürdőknél a bőr nem szárad ki, ugyanis a bőr külső szarurétegekben megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Ezért nagyon ajánlatos száraz bőrnél. Sófürdőt kedv és szükség szerint vehetünk.

Házi méregtelenítő lábfürdő

labaztatas

csupán egy hozzávaló szükséges Himalájai Kristály őssó
A tavaszi nagytakarítást nem csupán a ház körül és a gardróbban, de a szervezetben is érdemes elvégezni. Több napos kúrák és különleges kezelések helyett otthon, akár egy fárasztó munkanap után is kipróbálhatja a következő módszert, amihez semmi másra nem lesz szüksége, mint egy lavórra, meleg vízre és Himalájai őssóra.

Használata : A víz legyen körülbelül 40 fokos, és mindenképpen boka fölé érjen. Szórj bele kétmaréknyi Himalája fürdősót majd ebben áztasd a lábadat 20-30 percig. Talán meglepő, miért ilyen hosszú az áztatási idő, a válasz azonban egyszerű. Ennyi idő szükséges a tisztulási folyamat beindításához.

A lábáztatás az egyik legismertebb és legősibb méregtelenítő módszer, hiszen a talpon lévő energiapályák blokkjait segít feloldani. A pórusok kitágulnak, ezáltal a sós víz bekerül a szervezetbe, ahol megkezdődik az öngyógyító folyamatok felgyorsítása. Kiváló betegségmegelőzésre, fájdalomcsillapításra és stresszoldásra is. A nap bármely szakában végezhető, de a leghatékonyabb az esti órákban, lefekvés előtt.
A só kitűnő antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír. Különösen a máj, az epe, a tüdő, a vese, a húgyutak és a belek működését serkenti, de szinte minden betegségre és bőrproblémák kezelésére is hatékonyan alkalmazható a sós lábvizes fürdő.

Himalája sógranulátum és sószikla

60813640_1264383630389816_2608627195580514304_o

Szép dekorációnak számít otthonunkban. Terítsük szét viszonylag nagyobb felületre,és élvezzük gyógyító hatását és szépségét. Sópanel is készíthető belőle. Méregteleníti a szervezetet,erősíti az immun-és idegrendszert. Igény és ízlés szerint színes fénnyel is megvilágítható- narancssárga nyugtató fényével szinterápiára is alkalmas.

Főleg olyan helyen alkalmazzuk,ahol legtöbbet tartózkodunk a lakásban.A granulátumot  sófürdőként is alkalmazhatjuk,kicsit tovább  kell oldani  nagyobb szemcséi miatt.

Alkalmazása:

✓ méregtelenítés, salaktalanítás

✓ stresszoldásra

✓ a szervezet túllsavasodása esetén

✓ alvászavarra

✓ neurodermatitisz

✓ hormonháztartásra

✓ pikkelysömörre

✓ idegrendszer erősítésére

✓ szemölcsre

✓ bőr és arcápolásra

✓ bőrpanaszokra

✓ köszvényre

✓ lábgomba ellen

✓ reumás megbetegedésre

✓ nőgyógyászati problémákra

✓ légutakra

✓ kimerültségre stb.

Himalája  sóoldatok

Himalája szauna sóoldat

tastvor za sunu

A szauna sóoldat a szauna kövekre locsolva növeli a szaunázás élményét,és jótékony hatással bír szervezetünkre. Bőrápolásra is lehet használni. Alkalmazása:

✓ légúti megbetegedések  kezelésére,

✓ megfázásos  tünetek enyhítésére,

✓ asztma ellen,

✓ szénanáthára,

✓ alvászavarok enyhítésére,

✓ bőrproblémákra.

Használata aktiválja szervezetünk öngyógyító mehanizmusát.

Élvezze és gyógyuljon  a szauna Himalájai sós levegőjében.

Himalája arcmosó sóoldat

rastvor za lice

Kitűnő hidratáló, salaktalanító és narancsbőr elleni hatása van, a testre is alkalmazható.

Ajánlott:

✓ pattanásos bőrre,

✓ bőrbetegségekre,

✓ herpeszre,

✓ rovarcsípésre,

✓ gyulladáscsökkentő hatása van,

✓ DEO ként is használhatjuk.

A kezdeti csípős érzés a bőr irritációja okozza, mely a méregtelenítés jele és perceken belül elmúlik.

A Himalájai arclemosó sóoldat használatávala a krémeket el lehet hagyni.

Himalájai torok, száj és orr öblögető sóoldat

rastvor za glo usta i nos

A Himalája sónak fertőtlenítő hatása van,és megtisztítja a nyálkahártyát. Naponta 1-2,vagy akár többszöri torok,száj és orr öblögetés kedvező hatással lehet:

✓ vírus fertőzés,

✓ fogíny, száj, torok nyálkahártya gyulladásainak megelőzésére-csökkentésére,

✓ csökkenti az allergiás tüneteket,

✓ rendszeres alkalmazásával regenerálja és megerősíti a nyálkahártyát.

Párologtató sóoldat 

rastvor za isparavanje

A szoba hőmérsékletén párolgó sóoldat teliti a légréteget mikroszkopikus sókristály szemcsékkel, amik belélegezve megtapadnak a légzőszervek felületén és segítik az öntisztulást, szükség esetén a váladék kiürülését. Különösen ajánlott gyermek közösségek: bölcsődék, óvodák, iskolák termeiben, ahol akár 20-25 kisgyermek tölti összezárva napjainak nagy részét.

Sóoldat párologtatásával egy erősen antibakteriális, antiallergén, pormentes klímát hozhatunk létre, mellyel megelőzhetők vagy gyógyíthatóak légúti megbetegedések:

> asztma,

> allergia,

> légcsőhurut,

> szénanátha stb.

Himalája sószappan

sapun od himalajske soli

A só lehetővé teszi, hogy a bőrünk újra képes legyen magától regenerálódni. Mivel a kristálysó kiegyenlítő hatású, beállítja sav-lúg háztartást és az egyénnek megfelelő pH-értéket, ezért is használható a szappan mindenféle bőrtípusra.

Nagyon hatékony:

✓ herpeszre,

✓ csipésekre,

✓ ekcémára,

✓ vagy pattanások ellen stb.

✓ Gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét ezáltal frissebbé varázsolja a bőrt.

100 %-os kristálysó, kémiai adalékanyagot nem tartalmaz.

Kézről vigyük fel a sót, vagy a sószappant feloldva, a tömény sóoldattal kenjük be az arcunkat, ezután hagyjuk megszáradni (kezdeti csípő érzést a bőr irritációja okozza, ez elmúlik 2-5 percen belül).

Himalája Sópipa

image

Napi 15-20 perc Himalája kristály-sópipa alkalmazásával az elnehezült légzés könnyűvé válik ,szabályos lesz a légvétel,amely nyugodt alvást eredményez.
Naponta használva kedvezően befolyásolhatja a:

✓ náthát

✓ megfázásos tüneteket

✓ bronchitist

✓ köhögést

✓ influenzás tüneteket

✓ hörghurutot

✓ orrdugulást

✓ egyéb légúti fertőző betegségeket.

A sópipával a szájban végezze a belégzést,majd az orron keresztül fújja ki(ne vissza a sópipába).A megszokott légzéstechnikát alkalmazza,az erőltetett légvétel kerülendő s nem is szükséges.A tisztulási folyamat beindulásával a légutakban letapadt váladék felszakad,ami köhögéssel és orrfolyással távozhat a szervezetből.
A krónikus ,légzőszervi  betegek esetében a sópipát a gyógyszeres kezeléssel párhuzamosan kell használni ( a gyógyszeres kezelés kiegészítő terápiájaként kell alkalmazni a sópipát).A sópipa tisztításánál ügyeljünk arra ,hogy enyhén nedves ruhával töröljük át, mivel a sópipa NEM érintkezhet vízzel.

Himalája sópárna

image(1)

A Himalájai Kristály őssóval töltött párnát melegen és hidegen is alkalmazhatjuk. Tegye a sópárnát 25-30 percre 50-60°C-os sütőbe, vagy helyezze kb. fél órára a mélyhűtőbe, fagyasztóba. Ezt követően helyezze a fájós testrészére.
MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN TILOS MELEGÍTENI!

Melegen alkalmazható:

✓ máj és epepanaszokra,

✓ fülgyulladásra,

✓ vesefájdalmakra,

✓ izületi fájdalmakra,

✓ hátfájásra,

✓ légúti betegségekre.

Hidegen alkalmazható:

✓ köszvényre,

✓ rándulásra,

✓ zúzódásokra,

✓ ficamokra.

Himalája sós Tequilás pohár

casa za tekila

Tökéletes módja a tequila élvezetének!!!

Kiváló minőségű Himalája étkezési sóból készült pohár, mely számtalan alkalommal felhasználható, nincs szükség kiegészítő sóra a tequila iváshoz egy Himalája sós tequilás pohárra.

Himalája sós salátás tál

posuda za salatu

Készítse el salátáját Himalája sótálba, a sóval óvatosan, azt maga a tál adja!

A sós salátástál 100% -ban Himalája kristálysót tartalmaz, és nem tartalmaz semmilyen adalékot.

Tegye hangulatossá a lakását különleges kiegészitőinkkel:

sólámpa természetes és formázott alakban (gömb, könnycsepp, cilinder, tűzgolyó,lótusz, elefánt, nyúl, gomba és virág sósziklával),

mécsesek  természetes alakban és formázva (gömb, sziv, csillag, alma, dob),tűzkosarak különböző méretben, fonott kosár, sókép és sópanel.

Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes „Ionizátor” segítségével egészségesebbé tegyük.

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a Himalája sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.

A Himalájai só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A Himalája sókristályok élet fontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiával töltödhetünk.

A Himalájai só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

✓ légutakra,

✓ légúti megbetegedésekre,

✓ idegfájdalmakra,

✓ magas vérnyomásra,

✓ reuma ellen.

A Himalájai sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:

✓ a vesére,

✓ az idegek,

✓ a hormon háztartásra,

✓ a vér méregtelenítésére,

✓ az idegrendszer erősítésére,

✓ az öregedési folyamatok lelassítására.

A Himalájai sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan.

Tipp: A sólámpát állítsuk lehetőleg a sugárzó készülékek (TV, Computer) közelébe, vagy éjszakára a fej közelébe. A Himalájai sólámpa a hatását akkor is kifejti, ha nincs bekapcsolva, bár nem olyan intenzíven.
Himalájai sólámpa által leadott pozitív és negatív töltésű ionok mennyisége, koncentrációja megegyezik a 2000 méter magasságban mérhető tiszta hegyi levegő koncentrációjával.

Színek a Himalájai sólámpában

A sólámpák színeinek gyógyító hatásai (Színterápia):

A világunk számára a szín élmény. A színek birodalmában rejlő törvényszerűségek megismerése és alkalmazása segíti a harmonikus élet kialakítását.

A fizika, a világítástechnika, a képzőművészet, a pszichológia, az építészet is a színek hatalmával teszi használhatóbbá, szebbé és ezáltal emberibbé a környezetünket. A szín életünk lényeges tényezője. A színek eleven erőknek tekinthetők, az egészség és erő forrásai lehetnek, ha jól használjuk őket.

A színek segítségével a környező természetből életadó, harmonizáló energiákat hozhatunk be szervezetünkbe. A fény gyógyító ereje általában ismert, a színeké már kevésbé, annak ellenére, hogy ezek a fény egyedi megjelenései.

A Himalájai sólámpák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek.

Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják.

Valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

A színek hatásai az egyes szervekre:

Gyógyítólag hat:

✓ A vérkeringési zavarokra,

✓ alacsony vérnyomásra,

✓ bénulásra,

✓ ájulásra való hajlamra,

✓ serkenti a gyengén működő szerveket.

✓ Növeli a vérnyomást és a percenkénti légzés számot.

✓ Májfrissítő,

✓ érzékvédő,

✓ vörösvértestecske építő.

✓ Életerő, energiaadó, aktiváló.

Újdonság! Himaláyai kristálysó lámpa – CUBE!

Himalayai sólámpa

solampa

Himalája sótégla, sócsempe

A konyhában

A himalája sócsempe vagy sólap egyedi módszerrel tanít meg a húsokat, zöldségeket párolni és sütni.

Használata végtelenül egyszerű: akár gázlapra helyezik, akár elektromos sütőbe, nagyon hamar felmelegszik. Több mint 400° C fokot is kibír és rendkívül jól megtartja a hőt. Ha már felhevült, rá kell tenni a hal-, csirke-, sertés- vagy marhaszeletet, vagy akár tenger gyümölcseit, zöldségeket és néhány perc alatt megsülnek.

Figyelem: a húst nem kell előre sózni!

A sócsempe kis mennyiségben sós ízt kölcsönöz a rá helyezett hússzeleteknek vagy zöldségnek, ezzel egyidőben pedig természetes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel gazdagítja.
Takarítása végtelenül egyszerű: hideg víz alatt szivaccsal le kell mosni, majd szárazra
törölni.

Himalájai őssó az építészetben : sótégla, sócsempe, szikla és panel

Tegye még hangulatosabbá lakását -építkezzen!!!

Az egyedi mintázatú és színű Himalája Sótéglát-csempét a pakisztáni hegyekből kibányászott sótömbökből vágják méretre.

A kiszáradt őstenger hagyatéka, összetétele ugyanaz a természetes, évmilliók alatt formálódott sókristály és ásványi anyag, amely minden Himalája Só termékre jellemző.

Egészségmegőrző- és terápiás célokra, valamint dekor és belsőépítészeti elemként egyaránt használható.

Burkoló- és építőanyagként alkalmazva, megvilágítva, különleges belső tereket tudunk kialakítani otthonunkban is. A helyiség levegőjét ionizáló tulajdonsága, valamint a légzőszervekre gyakorolt jótékony hatása, nagyobb felületen használva érvényesül igazán.

Felhasználásuk :

✓ sószoba,

✓ sófal,

✓ só paraván,

✓ sóplafon

✓ só padló,

✓ sókép,

csak a fantázia szab határt……

A Fantasticoban mindent megtalál egy helyen

Ön tervez, mi kivitelezünk!!!

Bővebb információ 063/699-766