Ozone Magic

OZONE MAGIC AKCIJA!

16.680 rsd / 11.900 rsd

Fantastico Ozone Magic – Magija Zdravlja!

Ozon je idealno rešenje današnjice kada je najveći izazov zagađena životna sredina: vazduh, voda i hrana. Fantastico Ozone Magic nudi isplativo, trenutno rešenje za čišćenje vazduha, vode i hrane.

U vašem domu, na poslu, čak i u automobilu dočarava vazduh čist, bez virusa (COVID-19, MERS-CoV, SARS-CoV, HIV, ROTA, HEPATITIS, itd.), što takođe pomaže u sprečavanju prehlade i simptoma gripa.

Brzo, efikasno i bez hemije neutrališe 99,9% sadržaja bakterija i polena u vazduhu, kao i uklanja neprijatne mirise (miris kanalizacije, izgorelo ulje, luk, buđ, ustajao miris itd.). Takođe je pogodan za čišćenje klima uređaja, i klima uređaja u automobilima, i za neutralizaciju mirisa naših kućnih ljubimaca.

Fantastico Ozone Magic pomaže Vam da se hranite zdravo tako što brzo i efikasno ekstrahujete patogene (salmonela, stafilokok, sojevi Coli, itd.), aditive, hemikalije i toksine iz mesa, voća i povrća.

Čisti štetne materije iz vode za piće. Ozonska voda se takođe može koristiti u kozmetičke svrhe. Široko je pogodan za dezinfekciju vode (jacuzzi, akvarijum, itd.) Pomoću Fantastico Ozone Magic dobijamo čistu zdravu vodu, nije potrebno kupovati hemikalije, sredstvo za čišćenje, ili menjati filtere.

Model: gh01

Napajanje: 220V

Količina izlaznog ozona: 500mg/h

Preporučuje se za prostorije: do 50m2

GARANCIJA: 1 GODINA

Cena: 16.680  rsd 11.900 rsd

N A R U Č I V A N J E:

pozovite na broj 0693033244 ili pošaljite poruku na sajt

Kupujem prodajem na sledećim podacima:

1 – Ime i prezime

2 – Ulica i broj, mesto i poštanski broj

3 – Broj vašeg telefona

-Moguće je lično preuzimanje (Senta, Arpadova 1. ) kao i slanje pouzećem kurirskim službama

Obratite nam se sa poverenjem!

Kontakt tel.: 069-3033244

centerfantastico@gmail.com